Wie ik ben..
 Ik ben Tessa Schreuder, geboren in Almere in 1992. Al van jongs af aan zit ik in het zadel, in eerste instantie voornamelijk bij de manege maar later ook veel gereden bij particulieren. De passie voor paarden is niet gebonden aan het erop zitten. Voor mij is een paard in zijn geheel een klein wonder. Contact, vriendschap, vertrouwen, loyaliteit, genieten en tot rust komen. Zomaar wat kernwoorden die paarden bij mij oproepen. De mooiste momenten waren bij de paarden; die wilde ik koesteren, vasthouden, terugzien bewaren…. De stap naar fotografie is van daaruit bijna vanzelfsprekend gezet.

Als hobby fotografe begonnen onder de naam Tezzy Pictures en sloot mij toen vaak aan bij speciale meetings om te fotograferen. Door het vele fotograferen heb ik toen een eigen stijl ontwikkeld en ben ik over gegaan op RawHorse Photography. Onder die naam ben ik doorgegaan met paarden fotowerk op maat, maar meetings en grotere reportages of evenementen zijn altijd onderdeel van mijn werk gebleven. 
Tijdens het werken onder de naam RawHorse Photography ben ik een vele keren gevraagd om mijn fotografie horizon te verbreden en uitstapjes te maken naar mensen-, product- en evenementen fotografie. Omdat deze aanvragen binnen bleven stormen heb ik besloten om alles onder te brengen in 1 bedrijfje waarbij stijl en werkwijze onveranderd zijn gebleven!

Belangrijk voor mij zijn Passie, Open- en Eerlijkheid, Betrouwbaarheid en Deskundigheid. Daarnaast ben ik Ambitieus en Creatief. Deze waarden gebruik ik niet alleen persoonlijk maar draag ik ook uit in mijn zakelijk leven.
Naast de passie voor de zaak ben ik in mijn communicatie eerlijk en open, door regelmatig mijn eigen kennis te testen en op te frissen met workshops en lezingen kan ik mijzelf deskundig noemen. Inspirerend en creatief zijn waarden die ik hoop naar voren te laten komen in mijn werk. 
​​​​​​
Het verschil wil ik maken door mijn achtergrond van paardenkennis te combineren met mijn IT vakgebied en mijn certificering als coach. Hierdoor wil ik ware emotie ontketenen en vastleggen in mijn foto’s. 
Als mensen met mij hebben gewerkt wil ik dat ze een bijzondere ervaring hebben en dat ze terug denken aan een bijzonder moment wat is vastgelegd en dierbaar is geworden.
Foto's op deze pagina gemaakt door; 
Back to Top